Today very quick post, like my salad is. The time to prepare it is no more than time for cooking quinoa. Absolutely try it! It is ideal for lunch, dinner or to takes it to work. It is ideal for comming spring. It is ideal for vegetarians, vegans, for people beeing on a gluten-free or reduction diet. Ii is ideal for everybody!
SKŁADNIKI:
ulubiona sałata (u mnie rzymska i roszponka)
3 łyżki suchej komosy ryżowej + woda do gotowania
1/3 awokado
1/3 mango
kawałek czerwonej i żółtej papryki
kilka plasterków ogórka
2 krążki cebuli czerwonej
oliwa z oliwek, ocet jabłkowy
pieprz, oregano
INGREDIENTS:
favourite lettuce
3 tbsp dry quinoa + water to cook
1/3 avocado
1/3 mango
piece of red and yellow pepper
few slices of cucumber
2 circules of red onion
olive oil, apple cider vinegar
black pepper, oregano
PRZYGOTOWANIE:
Komosę gotujemy. W tym czasie na talerz wykładamy sałatę, pokrojone warzywa (papryki, ogórek, cebula) i owoce (mango, awokado). Gotową i ostudzoną komosę dodajemy do sałatki, polewamy oliwą, octem i przyprawami. Gotowe!:)
INSTRUCTIONS:
Cook quinoa. At the same time, put lettuces on your plate, sliced vegetables (peppers, cucumber, onion) and fruits (mango, avocado). Cooked and cooled quinoa add to salad, pour olive oil and vinegar and spice it with spices. Ready!
Brak komentarzy :
Prześlij komentarz
Dziękuję ślicznie za odwiedziny!
Jeśli spodobał Ci się post, to z przyjemnością o tym przeczytam:)